ΒΡΑΒΕΙΑ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ISO)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO


1) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 9001: 2008.
2) Η FREZYDERM έχει αξιολογηθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance Limited και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ακόλουθου προτύπου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: BS EN ISO 22000:2005. 
3) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 13485:2012. Απόφαση ΔΥ8δ/1348.
4) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί απο τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής: BS EN ISO 22716: 2007ΒΡΑΒΕΙΑ

Η FREZYDERM έχει βραβευθεί 5 φορές από τον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Prix De Beaute ο οποίος θεωρείται ο πιο σημαντικός διαγωνισμός για τον κλάδο της ομορφιάς και των καλλυντικών.

- Το 2009 η Hair Line βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση Μαλλιών".
- Το 2013 το Reform Abdomen Care Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση - Αδυνάτισμα Σώματος".
- Το 2014 η Dermiox Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Εξειδικευμένη Φροντίδα Προσώπου" ενώ τα προϊόντα Sooth Balm και Body Shower Revitalizing Cleanser βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία "Περιποίηση – Αδυνάτισμα Σώματος".
- Το 2015 η σειρά προϊόντων Sensitive Red Skin βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά - Εξειδικευμένη Περιποίηση Προσώπου".
- Το 2016 το Sea Side Dry Mist SPF 50+ αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Δερμοκαλλυντικά: Αντηλιακή Προστασία».

                       Η FREZYDERM έχει βραβευθεί 3 φορές από τα καθιερωμένα βραβεία Πωλήσεων Sales Excellence Awards τα οποία διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications.

-
Το 2014 η αντηλιακή κρέμα προσώπου Sun Screen Velvet Face SPF 50+ κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία. 
- Το 2015 το Τμήμα Πωλήσεων της FREZYDERM κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς 2015 & το Silver Βραβείο, σε συνεργασία με την εταιρεία ENTERSOFT, στην κατηγορία Τεχνολογίες Οργάνωσης Πωλήσεων.
- Το 2016 ο Τμήμα Πωλήσεων της FREZYDERM κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς!

  Η τελετή απονομής των Social Media Awards 2016, η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Η FREZYDERM, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία MullenLowe Athens, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, υλοποίησαν μία καμπάνια με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική και τα αποτελέσματα εκπληκτικά! Μέσα σε 4 μόλις ημέρες, τα συνολικά views ξεπέρασαν τις 380.000, ενώ 4.212 users μοιράστηκαν το video με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδοντας το όμορφο μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας! Το video, έγινε viral και βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2016 στην κατηγορία Best Viral Campaign.Η σειρά προϊόντων Στοματικής Υγιεινής Oral Science, εκτός από την ποιότητα και αποτελεσματικότητά της, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το πρωτοποριακό packaging και την καινοτόμα εικόνα της κερδίζοντας δύο βραβεία. Το πρώτο είναι το Χρυσό Βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2016 στην Ενότητα «Tags & Labels”, ενώ απέσπασε και  το Χάλκινο Βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας Gold Label Awards 2017 στην κατηγορία «Φαρμακευτικά / Καλλυντικά».